BINA & LANCARKAN PRODUK DIGITAL PERTAMA ANDA

Nak tahu tak cara belakang tabir nak hasilkan produk digital yang berpontensi  menghasilkan pendapatan 4 angka sebulan secara konsisten?

MASIH TAK TAHU APA ITU PRODUK DIGITAL? JOM SAYA TERANGKAN SECARA RINGKAS

Produk digital ni ialah produk yang datang dalam bentuk digital seperti ebook, video, rakaman webinar dan juga software. jom lihat contoh produk digital yang biasa terdapat di dalam pasaran.

DI bawah adalah contoh beberapa bentuk produk digital

RAMAI YANG MINAT SANGAT NAK ADA PRODUK DIGITAL SENDIRI tapi..........

Tapi risau nak buat sebab belum mencapai taraf 'sifu' atau belum mencapai jualan yang tinggi atau mencecah jutaan ringgit

Mungkin apa yang saya bakal ceritakan ini bakal mengundang kecaman sesetengah pihak, tapi tak apa. Cuba baca dengan hati yang tenang dan bersifat neutral. Tak perlu jadi 'sifu' atau dah berjaya membuat jualan jutaan ringgit sebelum anda baru hendak membuat produk digital sendiri. Tapi perlu ingat, anda perlulah mempunyai kemahiran tertentu dalam sesuatu bidang atau niche sebelum anda bina produk digital ini. Sekurang-kurangnya mestilah anda dah cuba dan eksperimen dahulu sebelum kongsikan teknik/info/ilmu yang anda nak sampaikan dalam produk digital anda. Tak mahulah 'copy paste' sahaja dari internet dan kemudian tanpa pasti dengan keberkesanan ilmu/info/teknik tersebut menjadikannya sebuah produk digital..

Kalaupun anda memang benar-benar tiada langsung sebarang kemahiran yang bermanfaat untuk dikongsikan melalui produk digital, anda boleh sahaja mencari produk-produk digital yang tersedia di dalam pasaran dan menjualnya semula di bawah jenama anda sendiri (produk 'whitelabel'). Tapi saya yakin pastilah sekurang-kurangnya mesti anda ada satu dua kemahiran berguna  dan bermanfaat yang boleh dijadikan cetusan inspirasi bagi membina produk digital anda. 

MAAF LUPA pula nak memperkenalkan diri

Nama saya Ahmad Shahrin Bin Mohamad Anuar. Panggil sahaja Ahmad.  Saya seorang pekerja makan gaji seperti kebanyakan anda yang lain. Bila ada masa terluang saya  menjalankan kerja-kerja  pemasaran online kebanyakannya dalam niche internet marketing (IM).

Saya bukanlah sesiapa. Saya yakin ramai dari anda tak kenal siapa pun saya sehinggalah anda datang ke halaman ini. Sejak 2016 saya aktif dengan serius dalam pasaran tempatan berkaitan niche IM.

Saya telah  menghasilkan beberapa produk digital saya sendiri sejak tahun 2016 dan masih aktif sehingga sekarang. Macam biasalah ada yang membanggakan dan ada yang biasa sahaja hasilnya. Ada juga yang langsung tak mencapai target yang saya tetapkan. Kebanyakannya berkisarkan tentang panduan website. Saya bukanlah pakar website, tapi suka bereksperimen dan juga berkongsi sedikit pengalaman dan pengetahuan yang ada ini dengan sesiapa sahaja yang memerlukannya.

Ada ketikanya saya juga turut mengadakan kelas atau bengkel berkaitan niche IM khususnya dalam niche berkaitan pembuatan dan setup website.

Jadi nak meringkaskan cerita , melalui pengalaman saya menghasilkan dan memasarkan produk digital saya sendiri, selama hampir 2 tahun ini, saya ingin berkongsikan cerita di belakang tabir  pembinaan produk digital ini.

 

SAYA HABISKAN RM 5K untuk bermula

Antara sebab utama saya menghasilkan  ebook income 4 angka melalui bisnes produk digital ini ialah kerana saya nak anda boleh bermula dengan kos permulaan yang jauh lebih rendah. Saya bermula dengan modal melebihi RM 5000 untuk belajar cara nak membina dan memasarkan bisnes produk digital ini.  Walaupun begitu dalam 'batch' saya hanya beberapa orang sahaja yang berjaya menghasilkan dan memasarkan produk digital sendiri.

Seperti bisnes-bisnes yang lain, tiada jaminan anda akan berjaya. Namun begitu seperti yang saya kongsikan bisnes produk digital ini mempunyai potensi yang tinggi dan insyaAllah anda boleh manjana sekurang-kurangnya pendapatan tambahan RM 1000 dan ke atas secara konsisten setiap bulan. Walaupun 2017 ini lambakan produk digital yang berada di pasaran, namun permintaan produk digital masih tinggi dan banyak lagi niche yang masih belum diterokai.

Dengan panduan yang bakal saya saya kongsikan ini, anda tak perlulah berhabis sehingga 4 angka untuk mula menghasilkan produk digital pertama anda. Modal yang perlu anda keluarkan ialah kos untuk beberapa tools yang diperlukan bagi membina produk digital anda dan juga seterusnya memasarkan produk dan menguruskan pembayaran dan tempahan dari pelanggan.

Dah SEDIA NAK BELAJAR MEMBINA DAN MEMASARKAN PRODUK DIGITAL ANDA SENDIRI?

memperkenalkan...

ebook income 4 angka

melalui bisnes produk digital

apa kandungan ebook income 4 angka?

Modul 1

Konsep menjana income 4 angka setiap bulan. Anda akan ditunjukkan secara ringkas mengenai konsep menjana pendapatan tambahan bermula RM 1000 setiap bulan. (ini bukan jaminan dan kepastian jumlah pendapatan yang anda bakal perolehi, tolong fahamnkan betul-betul ya).

Modul 2

Pelbagai niche idea bisnes online yang boleh anda jadikan judul dan perkongsian di dalam produk digital pertama anda.

Modul 3

Perkongsian step by step langkah-langkah pembinaan produk digital pertama anda

Modul 4

Perkongsian senarai tools yang diperlukan untuk membina produk digital pertama anda dan seterusnya memasarkan produk digital tersebut.

Modul 5

Step by step pembinaan produk digital pertama anda dan juga teknik setup sistem bisnes produk digital pertama anda. Langkah ini boleh diulang dan dipraktikkan untuk produk digital anda yang seterusnya.

Modul 6

Case study asal - penghasilan dan pemasaran produk digital yang menghasilkan pendapatan 4 angka pertama saya di online. (walaupun begitu result dan hasil pendapatan ini mungkin berbeza dengan anda. Bergantung kepada produk, target prospek dan juga teknik pemasaran yang dilakukan oleh anda sendiri)

Modul 7

Checklist penting bagi penghasilan dan pemasaran produk digital anda.

BONUS UNTUK ANDA

Case Study 1

Bagaimana saya menjana untung 4 angka dalam masa 4 hari melalui bisnes produk digital walaupun tiada siapa yang mengenali saya. Lagi menarik saya hanya menggunakan promosi percuma. Maaf bunyinya agak 'gula-gula'. Fokus pada proses dan bukan pada resultnya ya. Result anda mungkin berbeza. Sekali lagi fokus pada proses dan teknik yang dikongsikan.

Case Study 2

Bagaimana saya mempelawa pakar-pakar dan authority figures dalam niche saya untuk turut sama mempromosikan produk saya walaupun saya tiada nama dalam niche saya dan tiada result dan testimoni langsung berkenaan produk digital yang ingin saya pasarkan.

Push Button Covers

Software mudah dan ringkas untuk menghasilkan 3D ecover bagi produk digital anda.

Group Support FB

Kami tidak akan membiarkan anda terkial-kial keseorangan. InsyaAllah melalui support group FB ini anda akan dibantu. Anda boleh ajukan segala permasalahan dan pertanyaan yang relevan berkaitan produk di sini. Jawapan akan diberikan dalam tempoh 24-48 jam dari masa soalan diberikan.

Bagaimana nak dapatkan Ebook Income 4 Angka ini?

Klik sahaja butang tempahan di bawah untuk mendapatkan akses ke ebook income 4 angka ini

Nilai ilmu yang anda akan dapat ini insyaAllah akan lebih berbaloi berbanding dengan jumlah pelaburan yang perlu anda laburkan sekarang. Saya yakin jika anda mencuba dan mempraktikkan teknik yang ditunjukkan dalam panduan ebook ini, insyaAllah anda akan mendapat hasil yang baik. Walaupun begitu ebook dan panduan di dalam ebook ini pastinya tidak dapat memberi jaminan jumlah pulangan wang yang bakal anda hasilkan dan berapa masa yang anda akan ambil untuk menyiapkan dan memasarkan produk digital pertama anda. Semua itu bergantung kepada usaha, niche produk digital anda, kualiti produk digital anda, target  market anda dan juga usaha promosi yang dilakukan oleh anda dan support anda terhadap pembeli dan juga para affiliates anda. 

Siapa Yang Sesuai Mendapatkan EBook INCOME 4 Angka ini?

YANG SESUAI

  • Yang baru nak mula bisnes produk digital
  • Ingin menambah pendapatan tambahan dengan bisnes produk digital
  • Yang minat nak buat bisnes produk digital
  • Yang boleh menaip dan menggunakan microsoft word sekurang-kurangnya
  • Mempunyai modal sekurang-kurangnya RM 500 untuk kos hosting + domain, design, promosi, 'consumables' dan lain-lain
  • Tidak mudah putus asa dan boleh beri komitmen untuk menyiapkan produk digital anda dalam masa kurang 6 bulan dan seterusnya memasarkannya

YANG TAK SESUAI

  • Yang tak minat nak buat produk digital
  • Yang dah berpengalaman menghasilkan produk digital sendiri
  • Yang dah berpengalaman menghasilkan pendapatan 4-5 angka sebulan secara konsisten melalui bisnes produk digital
  • Yang nak hasil cepat tanpa perlu ada sebarang usaha
  • Yang nak belajar dengan 'sifu' seab saya bukan sifu

Jangan ketinggalan. Dapatkan Ebook Income 4 angka sekarang juga!

Dan ambil langkah pertama untuk menghasilkan produk digital pertama anda sekarang 

SOALAN & JAWAPAN

Adakah Ebook ini menerangkan proses pembinaan produk digital secara step by step?

Ya. Ebook ini menerangkan proses pembinaan produk digital secara step by step. Namun begitu beberapa perkara teknikal seperti setup minisite , setup FB group tidak ditunjukkan dalam ebook panduan ini.

Adakah ebook ini sesuai untuk newbie macam saya?

Ya. Ebook ini memang direka dan disesuaikan khusus untuk para newbie yang langsung tiada asas dalam pembinaan dan penghasilan produk digital.

Bolehkah ebook ini dibeli menggunakan kredit kad?

Ya, boleh. Anda boleh membayar dengan menggunakan kredit kad dengan pilihan bayaran melalui senangpay

Berapa lama ebook ini akan dihantar setelah pembayaran dibuat?

Setelah pembayaran disahkan, akses ebook akan dihantar melalui emel anda yang digunakan dalam borang tempahan sewaktu pembelian selewat-lewatnya 48 jam selepas pembayaran disahkan.

Bagaimana ebook ini akan dihantar?

Ebook ini dalam bentuk digital. Tiada sebarang buku fizikal yang akan diposkan kepada anda. Akses ebook akan dihantar melalui emel anda yang digunakan dalam borang tempahan sewaktu pembelian selewat-lewatnya 48 jam selepas pembayaran disahkan. Jadi pastikan anda menggunakan alamat emel yang sah sewaktu mengisi borang tempahan.

Ada perancangan untuk membuat kelas mengenai pembinaan produk digital?

Maaf tidak buat masa ini. Namun pihak kami merancang untuk membina income 4 angka versi video di mana perkara teknikal yang tidak dapat kami paparkan di dalam ebook buat masa sekarang akan dimasukkan ke dalam modul video tersebut.

Boleh kongsi atau jual semula ebook income 4 angka ini?

Maaf, ebook ini tidak dibenarkan untuk diedarkan semula kepada pihak lain melainkan mendapat kebenaran penuh bertulis yang telah disahkan oleh pihak kami, Ahmad Shahrin Bin Mohamad Anuar (002587492-H). Namun begitu pihak kami membuka peluang untuk anda menjadi affiliate melalui program affiliate kami. Instant komisyen akan dibayar .sehingga 50% berdasarkan jumlah jualan yang dilakukan anda (untuk yang layak). Daftar sebagai affiliates DI SINI

Ada jaminan pulangan wang tak untuk pembelian ebook ini?

Ya ada, pihak kami memberikan anda jaminan pulangan wang selama 45 hari dari tarikh pembelian anda. Namun anda mesti menunjukkan yang anda sudah mencuba dan mempraktikkan semua tips dan panduan yang kami kongsikan di dalam produk ini, tapi masih tidak mampu untuk menghasilkan produk digital pertama anda. Refund tertakluk kepada budi bicara pihak kami melalui perbincangan dengan pihak tuan/puan. Sebarang permintaan berbentuk ugutan atau offensive akan terus tidak dilayan.

Hak milik Ahmad Shahrin Bin Mohamad Anuar (002587492-H)