Anda Peniaga Online?

Dah cuba buat jualan bermacam-macam produk? Susah nak konsisten buat jualan dan pendapatan setiap bulan? Berita baik untuk anda yang mempunyai masalah tersebut..….

 Teknik Evergreen Hasilkan Income 4 Angka Sebulan Dengan Produk Digital


Assalamualaikum dan hai. Nama saya Ahmad Shahrin Bin Mohamad Anuar. Seorang jurutera di Kuala Lumpur. Saya merupakan seorang ayah kepada 4 orang anak dan seorang suami kepada seoarang isteri.

A Hampir 3 tahun saya bergiat secara part time dalam dunia internet marketing ini. Hampir semua jenis bisnes online saya pernah cuba. Walaubagaimanapun tiada satupun yang mampu memberi saya pendapatan yang konsisten. Saya juga sering tercari-cari bisnes online yang sesuai dengan saya yang masih bekerja. . .

 

Saya sendiri faham dan memang pernah merasa peritnya nak hasilkan jualan apatah lagi untuk menghasilkan pendapatan 4 angka di online dahulu. Macam-macam cara yang saya buat. Lompat dan cuba macam-macam teknik. Produk? Boleh kata hampir semua saya dah pernah cuba. Bisnes MLM, servis design, produk kesihatan, pakaian wanita dan macam-macam lagilah, semua saya pernah jual dan buat. Tapi malangnya semuanya tidak berapa berhasil. . .

 

Lagi parah bila saya terjebak dengan sindrom SOS (shining object syndrome) . Bila saya masih tak berjaya nak jana income 4 angka di online dulu, saya mula tengok sekeliling. Pantang ada produk atau program di online yang mengajar buat income atau boleh dapatkan income, pasti saya nak dapatkan dan sertai. Sampai satu tahap saya dah tak ada bajet dah nak beli dan sertai produk dan program tu. Tapi masih juga gagal untuk mendapatkan pendapatan 4 angka di online secara konsisten. . .

 

Alhamdulillah setelah bertungkus-lumus selama 2 tahun, akhirnya saya jumpa juga bisnes online yang kena dengan minat dan kemahiran saya. Lebih menggembirakan ianya mampu membuatkan saya menjana pendapatan 4 angka sebulan dengan bisnes ini. Lagi best dah tak ada kena maki dengan prospek hanya untuk dapatkan RM 25 . Tapi semua tu salah saya, siapa suruh saya SPAM prospek.

 

 Tapi itu dahulu. Sekarang ni saya tak SPAM orang dah. Saya dah buat kerja-kerja pemasaran dengan cara yang betul. Dan bila saya mula FOKUS pada bisnes produk digital ni tanpa lompat-lompat lagi nak buat pelbagai jenis bisnes yang lain, hasilnya memang tidak mengecewakan saya. Mungkin ianya kecil bagi sebahagian orang, tapi pada saya ini satu titik permulaan yang bagus buat diri saya.

 

Jom lihat dahulu screenshot pendapatan saya melalui bisnes yang saya ingin kongsikan dengan anda semua:

 Alhamdulillah semua ni saya dapat lepas saya menceburi bisnes produk digital. Mula-mula saya sendiri pun agak ragu-ragu dan skeptikal bisnes produk digital ni boleh menghasilkan pulangan yang bagus buat saya. . .

 

Tapi semua tu berubah apabila produk digital pertama keluaran saya mendapat sambutan. Daripada ‘nobody’ dalam dunia internet marketing ni, saya dapat peluang membina nama saya selepas saya menjalankan bisnes produk digital ni. . .

 

Bukan itu sahaja, malah saya juga boleh diversify bisnes produk digital saya kepada bisnes lain seperti bisnes affiliate. Dengan praktikkan strategi yang sama dalam pemasaran produk digital saya, saya berjaya menjadi antara top affiliate beberapa program yang dianjurkan. Paling saya tak percaya apa bila dapat peluang berjumpa dan bernetworking dengan otai -otai IM yang merupakan Idola saya dulu. 

 Apakah Bisnes Produk DIgital? Bisnes produk digital ni ialah bisnes di mana anda satu bentuk panduan/info/guide sama ada dalam bentuk video atau ebook dalam sesuatu niche. Produk ni kemudiannya akan diakses oleh pelanggan melalui online sahaja. Tak kiralah download atau akses melalui laman akses/video yang disediakan oleh pihak yang menjual produk digital ni.

 

 Bisnes produk digital ni memang bisnes yang semakin mendapat perhatian di negara ini. Tahun 2017 ini boleh dikatakan hampir setiap minggu ada launching produk digital yang baru dalam pelbagai niche. Saya nak kongsikan macam mana saya buat bisnes produk digital ni supaya anda dapat idea dan seterusnya mampu menjana income 4 angka pertama di online dan seterusnya secara konsisten. 

 

Saya dah tolong summarizekan apa yang anda nak kena buat dalam bisnes produk digital ni. Malah saya dah mudahkannya dan himpunkan segala apa yang saya dah pelajari sewaktu proses penghasilan dan pemasaran produk digital ini.

 

Jangan salah faham pula okay. Saya bukan sifu  dalam industri ni. Saya usahawan internet part time biasa macam kebanyakan orang. Cuma saya nak berkongsi pengalaman saya ni supaya ramai golongan usahawan baru atau bakal usahawan internet  seperti anda boleh mendapat manfaat dan tak perlu membazir masa dan wang ringgit nak terus lompat ke kelas advanced dan mencuba-cuba jana income konsisten 4 angka di online.

 

 Kalau saya yang biasa-biasa ni pun boleh buat, saya yakin anda pun turut sama boleh buat. Tak perlu jadi sifu pun nak buat bisnes produk digital ni. Cukup anda mahir dengan apa yang anda nak kongsikan dengan orang ramai.

Memperkenalkan...

 Bina Bisnes Produk Digital Anda Sekarang

Gunakan kemahiran dan skill anda untuk menghasilkan pendapatan tambahan melalui bisnes produk digital

Testimoni

 “TQ boss. Cukup lengkap.Sekali baca dah nampak jalan.Memang sesuai untuk yang baru nak berniaga produk digital sebab diajar dari cara planning nak buat produk digital sendiri sampailah ke cara untuk pasarkan.Nampak jalan pendapatan 4 angka tu…Ya betul…”

Yuskhalilie Yunus

– Pakar Instagram –

Jeneral insta

" Sistem income 4 angka adalah sistem proven yang digunakan oleh semua internet marketer seluruh dunia. Namun perincian dalam ebook ni lebih detail & berdasarkan case study sendiri. Dah tu siap bagi step by step dan ada diberikan checklist. Fuhh, senang kerja dah. Follow je step untuk dapat result yang sama. Kepada mereka yang nak merasa income 4 angka, boleh dapatkan panduan ni dan mula jana income dengan segera.."

Iffat Salleh

- Pakar Pemasaran -

Cikgu Pemasaran

Apa Yang Anda Akan Dapat Dengan Ebook Income 4 Angka Ini?

  • 7 modul merangkumi pembinaan produk digital sehingga ke setup sistem tempahan dan juga promosi produk digital

  • Ebook ini menerangkan langkah-langkah dan method yang saya gunakan dalam bisnes produk digital

  • Perkongsian semua benda penting termasuk kerja belakang tabir  sewaktu penghasilan produk digital sehinggalah ke proses nak memasarkan produk digital ni.

  • 5 Bonus khas termasuk satu produk digital dengan lesen resell right

Bukan itu sahaja, saya juga nak bantu mudahkan kerja-kerja anda dan bantu anda mulakan bisnes produk digital anda secepat mungkin..

Saya berikan pilihan untuk anda dapatkan produk digital yang sudah siap (dengan lesen resell right). Apa yang perlu anda lakukan ialah bina surat jualan dan funnel sistem bisnes digital anda sahaja dan boleh terus fokus untuk memasarkan produk digital tersebut.


Saya juga berikan pilihan untuk anda dapatkan domain + hosting dan installation wordpress dan juga pagebuilder supaya anda tak perlu lagi risau tentang kerja-kerja teknikal setup sistem bisnes digital anda.


Lihat maklumat produk digital yang saya telah sediakan untuk anda:

Maklumat Domain & Hosting

 

Disc Space Storage
Monthly Bandwidth
MySQL Databases
Addon Domain (Quota)
Parked Domain (Quota)
Sub Domains
Email Accounts
2 GB
30 GB
5
5
5
Unlimited
Unlimited

Berapa pelaburan yang saya perlukan untuk memiliki ebook Income 4 Angka ini Ahmad?

* Software pagebuilder di dalam pakej elite ialah software instabuilder.

Siapa yang sesuai untuk mendapatkan ebook income 4 angka ini?

 

 

1. Orang yang baru nak start buat bisnes online dan tak ada idea nak buat bisnes apa lagi, tapi ada kemahiran dalam sesuatu niche. Tak kisahlah niche apa pun, masakan ke, IM ke, website ke, kerjaya ke, yang penting mesti ada kemahiran. Kalau takde langsung kemahiran (mesti ada kan) ebook ni tak sesuai untuk anda. Takde idea tak apa. Pakej yang lengkap dengan produk digital sudah disediakan.

 

2. Suri rumah,student, pekerja swasta, pekerja kerajaan, yang tak dapat kerja lagi dan nak mulakan bisnes dengan apa yang ada di tangan (kemahiran) dan modal yang tak perlu nak dipinjam dari bank dan sebagainya,

 

3. Yang dah penat melompat sana sini pergi kelas itu, pergi seminar ini, beli produk itu, beli produk ini. This is for you guys, dapatkan dan praktik. Take action. Kalau still tak puas lompat lagi takpe, teruskan...

 

4. Orang yang dah puas menjual macam-macam produk tak kiralah produk sendiri ke, produk orang ke tapi still susah sangat nak cecah income 4 angka sebulan or tak cecah-cecah lagi income 4 angka.

 

5. Orang yang nak explore bisnes alternatif di online

 

Dapatkan Akses Sekarang!

Produk akses dihantar 24 jam dari pengesahan pembayaran

p.s: Bisnes online ni bisnes pantas. Kalau anda lambat grab, ada orang lain yang akan grab peluang ini dan juga prospek anda.

p.p.s: Anda Boleh belajar flow dari awal mengenai bisnes produk digital dengan panduan ini.

p.p.p.s: Jom tukarkan idea dan pengalaman anda kepada pendapatan tambahan sekarang.

copyright© 2017 | Hak Milik Ahmad Shahrin Bin Mohamad Anuar (002587492-H) |ebookincome4angka

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.